Mjød

MJØD NR. 1

Alkohol 16 %
Flaskestørrelse 50 cl
Nr. 1 er brygget på dansk honning og mjødurt. Mjødurten der vokser vildt flere steder i Danmark, giver mjøden en halvtør eftersmag.
Mjødurt siges at have mange gode egenskaber, den er en kendt lægeplante, som bl.a. bruges mod mavesår og halsbrand, mjødurten indeholder store mængder af den smertestillende salicylsyre og den har derfor været anvendt i årtusinder til at lindre bl.a. tømmermænd og hovedpine.
Mjøden kan drikkes ren, men den er også velegnet, når du ønsker en velkomstdrink til dig selv og dine gæster.
Tilsæt sodavand eller danskvand og et frossent bær og pludselig har du en dejlig mousserende drink.

Mjød nr. 2

Nr. 2 er brygget på dansk honning og pebermynte, der giver en skøn smagsoplevelse. Mange nyder pebermynte for dens høje indhold af mentol, der er med til at give en fantastisk mjød. Pebermynte har mange gode egenskaber, som bl.a. lindring af mavekneb og et stort indhold af C vitamin, men vi anbefaler at du bare drikker vores mjød fordi du kan lide den.
Denne mjød er også velegnet til at drikke i de små glas, eller som drink tilsat sodavand eller danskvand.

Mjød nr. 3

Nr. 3 er brygget på dansk honning og brændenælde. Den har en herlig smag som tiltaler alle.
Brændenælden har en lang række fantastiske helsevirkende egenskaber. Den er rig på både mineraler og vitaminer, den hjælper mod gigt og den styrker immunforsvaret, men vi anbefaler at du bare drikker vores mjød fordi du kan lide den.
Drik Mjød nr. 3 ren eller sammen med en kold øl. Den drikkes både til hverdag, fest og som drink, hele året rundt.

Mjød nr. 4

Nr. 4 er en lidt mørkere mjød. Den er tilsat lakridsrod og muscovadorørsukker, der er med til at give mjøden en fantastisk og spændende karakter og understrege smagen af lakrids.
Lakridsrod er en af de mest anvendte lægeplanter. Den er bl.a. kendt for at dæmpe hoste, forkølelse, halsbetændelse og meget mere.
Nyd denne mjød til både desserten og til kaffen. Du kan også anvende denne mjød som en drink, ved at tilsætte danskvand og en isterning.

Mjød nr. 5

Nr. 5 er en mørkere mjød. Den er tilsat en hel del friskpresset annanas samt muscovadorørsukker.
Mjøden er inspireret af gamle rom opskrifter, hvilket giver en helt unik og spændende mjød, der er meget smuk i farven og lækker afrundet i smagen.
Denne mjød er en meget populær dessertvin. Den passer fint sammen med en lang række søde desserter - og hvis du har lyst til at hygge senere på aftenen så nyd denne mjød i de små glas sammen med kaffen.

Mjød nr. 6

Nr. 6 er en dejlig, lidt lysere mjød, med et stort indhold af æbler.
De friske danske æbler presses umiddelbart inden de kommer i mjøden, for på denne måde at lave en dejlig, frisk og spændende mjød, med liv og glød.
Æbler er sunde, de sænker kolesteroltallet og forhindrer på denne måde hjerte-kar-sygdomme.
Mange mænd roser denne mjød for dens knap så søde udtryk. Den kan drikkes ren, men den er også velegnet til øl eller som velkomstdrink.
Tilsæt lidt sodavand og et frossent bær og pludselig har du en dejlig mousserende drink.

Pris pr. flaske kr. 139,00

Pris er inkl. moms eks. levering

 

© Copyrigth 2010 - Jysk IT-Tech - All rights reserved

Forside | Produkter | Hvidvin | Rødvin | Rom | Mjød | IT / Computer | CBD | Handelsbetingelser | Forhandlere | Om os | Kontakt os | Åbningstider |